GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

  • Sretko Krsteski 55, Gostivar, Maqedonia e Veriut
  • E hënë-E Shtunë
    08:00 - 18:00
    E Diel Mbyllur
close

Shërbime kualitative dhe afatgjate

Shërbimet tona

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të shërbimeve të ftohjes dhe të ngrohjes si për pronat banesore ashtu edhe për ato komerciale,
përfshirë përmirësimet, riparimet, zëvendësimet dhe instalimet.

Ngrohje

Instalimi i nxemjeve qëndrore me materiale kualitative dhe punë profesionale. Rezultat i garantuar me suksese të një pas njëshme.

Ftohje

Freskoni ambientet tuaja duke i besuar punës tonë shumëvjeçare. Instaloni sistemin e ftohjes nga profesionistë të vërtetë dhe me kualitet të lartë.

Ujësjellës

Standarde europiane për instalimin e ujit. Përdorim i sistemeve më të njohura botërore që garantojnë jetëgjatësi të sistemit.

A keni nevojë për ndihmë me Kondicionimin ose mirëmbajtjen e Ngrohjes

A keni nevojë për ndihmë me Kondicionimin ose mirëmbajtjen e Ngrohjes

Na kontaktoni - teknikët tanë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të zgjidhni çdo problem.

Na kontaktoni - teknikët tanë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të zgjidhni çdo problem.

078 414 424       070 345 145