GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

  • Сретко Крстески 55, Гостивар, Северна Македонија
  • Понеделник-Сабота
    08:00 - 18:00
    Недела Затворено
close

Квалитет и долгорочни услуги

Наши услуги

Ние нудиме различни услуги за ладење и греење на станбени и комерцијални простории,
вклучувајќи надградби, поправки, замени и инсталации.

Греење

Инсталација на централно греење со квалитетни материјали и професионална работа. Гарантиран резултат со постојан успех.

Ладење

Освежете ја вашата просторија верувајќи во нашето долгогодишно искуство. Инсталирајте систем за ладење од вистински и квалитетни професионалци.

Снабдување со вода

Европски стандарди за инсталација на вода. Употреба на светски познати системи кои гарантираат долготрајни системи.

Дали ви треба помош во врска со одржувањето на системот за
Ладење и Греење

Дали ви треба помош во врска со одржувањето на системот за
Ладење и Греење

Контактирајте нè – нашите техничари се подготвени да ви помогнат да го решите вашиот проблем.

Контактирајте нè – нашите техничари се подготвени да ви помогнат да го решите вашиот проблем.

078 414 424       070 345 145