GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

  • Sretko Krsteski 55, Gostivar, Maqedonia e Veriut
  • E hënë-E Shtunë
    08:00 - 18:00
    E Diel Mbyllur
close