GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

  • Sretko Krsteski 55, Gostivar, Maqedonia e Veriut
  • E hënë-E Shtunë
    08:00 - 18:00
    E Diel Mbyllur
close

Komoditet në çdo stinë

Rreth Nesh

Sektori i personalizuar për nxemje qëndrore është emërtuar si Global Term. Kjo pjesë e kompanisë është ndarë me qëllim që të sjell ngrohtësi në ambientet tuaja dhe të ju mundësojë të ndjeni rehatinë në hapësirat ku jetoni.

Global Term si shërbime të saj veçon shitjen dhe instalimin e paisjeve për nxemje qëndrore. Kompania bashkëpunon me emrat më të njohur botëror me qëllim që të sjellë më pranë jush kualitetin dhe standardet botërore. Si brende më të njohura janë: Grohe, ECA kombi, Siemens, Ferroli, Uni Delta, TDM Bras, Eco Radiator, Pestan, etj. me mbi 6000 produkte.

Shërbime kualitative dhe afatgjate

Përparësitë tona

Duke përzgjedhur Global Term, ju bëni investime afatgjate dhe krijoni ambiente komode për jetesë.

Shërbimet e urgjencës 24/7

Vlerësime
Falas

Garancia e çmimit të ulët

Ekspertë të liçencuar

Kohë e shpejtë e reagimit

A keni nevojë për ndihmë me
Kondicionimin ose Mirëmbajtjen e ngrohjes

A keni nevojë për ndihmë me
Kondicionimin ose Mirëmbajtjen e ngrohjes

Na kontaktoni - teknikët tanë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë të zgjidhni çdo problem.

Contact us – our technicians are ready
to help you solve that issue.