GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

  • Sretko Krsteski 55, Gostivar, Maqedonia e Veriut
  • E hënë-E Shtunë
    08:00 - 18:00
    E Diel Mbyllur
close

Nxemje

Instalimi i nxemjeve qëndrore me materiale kualitative dhe punë profesionale. Rezultat i garantuar me suksese të një pas njëshme.

Ftohje

Freskoni ambientet tuaja duke i besuar punës tonë shumëvjeçare. Instaloni sistemin e ftohjes nga profesionistë të vërtetë dhe me kualitet të lartë.

Ujësjellës

Standarde europiane për instalimin e ujit. Përdorim i sistemeve më të njohura botërore që garantojnë jetëgjatësi të sistemit.

Komoditet në çdo stinë

Rreth Nesh

Sektori i personalizuar për nxemje qëndrore është emërtuar si Global Term. Kjo pjesë e kompanisë është ndarë me qëllim që të sjell ngrohtësi në ambientet tuaja dhe të ju mundësojë të ndjeni rehatinë në hapësirat ku jetoni.

Global Term si shërbime të saj veçon shitjen dhe instalimin e paisjeve për nxemje qëndrore. Kompania bashkëpunon me emrat më të njohur botëror me qëllim që të sjellë më pranë jush kualitetin dhe standardet botërore. Si brende më të njohura janë: Grohe, ECA kombi, Siemens, Ferroli, Uni Delta, TDM Bras, Eco Radiator, Pestan, etj. me mbi 6000 produkte.

Lexo më tepër

Shërbime kualitative dhe afatgjate

Shërbimet tona

Zgjidh shërbimin
  • Shërbime të ftohjes
  • Shërbime të nxemjes

Air Conditioning

Air Conditioning

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Air Conditioner Repair

Air Conditioner Repair

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Duct Services

Duct Services

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Thermostats Installation

Thermostats Installation

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Maintenance

Maintenance

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Air Conditioning Repair

Air Conditioning Repair

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Heating Installation

Heating Installation

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Heating Repair

Heating Repair

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Furnaces

Furnaces

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Heat Pumps

Heat Pumps

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Ductwork Installation

Ductwork Installation

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Air Conditioner Repair

Air Conditioner Repair

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Ne jemi më të mirët në specialitetin tonë

Pse Ne

  • Ne besojmë në ruajtjen e vlerave themelore

    Global Term kujdeset që vazhdimisht të punojë me standarde të njejta me arsye që të ruajë vlerat kryesore që e dallojnë si një nga kompanitë më të mira në vend.

  • Ne trajtojmë çdo klient si të afërmit tanë

    Çdo bashkëpunim me klientët për ne është krijimi i një partneri të ri të cilit i ofrojmë besim dhe partneritet afatgjat.

  • Ne besojmë në vendosjen e standardit më të lartë

    Përvoja zviceriane ka ndikuar që ne të jemi lider ne sjelljen e standardeve të reja në industritë ku veprojmë, prandaj njihemi si krijues të standardeve të larta në çdo veprimtari.

Brendet cilësore që u besojmë

Partnerët tanë