GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

  • Sretko Krsteski 55, Gostivar, Maqedonia e Veriut
  • E hënë-E Shtunë
    08:00 - 18:00
    E Diel Mbyllur
close
Adresa:

Sretko Krsteski 55, Gostivar, Maqedonia e Veriut

Telefoni:

078 414 424
070 345 145

E Hënë-E Shtunë:

08:00 - 18:00
E Diel Mbyllur

Na Kontaktoni

Na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me disa nga shërbimet tona. Mund të telefononi gjithashtu nëse keni nevojë për ndihmë me çështjet e ngrohjes, ftohjes ose furnizimit me ujë. Pavarësisht nëse keni nevojë për shërbime banesore ose komerciale, specialistët tanë me përvojë janë të gatshëm t'ju shërbejnë.

Na ndiqni: