GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

  • Сретко Крстески 55, Гостивар, Северна Македонија
  • Понеделник-Сабота
    08:00 - 18:00
    Недела Затворено
close