GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

  • Сретко Крстески 55, Гостивар, Северна Македонија
  • Понеделник-Сабота
    08:00 - 18:00
    Недела Затворено
close
Адреса:

Сретко Крстески 55, Гостивар, Северна Македонија

Емајл:

info@globalbalkan.mk

Телефон:

078 414 424
070 345 145

Пон-Саб:

08:00 - 18:00
Недела Затворено

Стапи во контакт

Контактирајте нè ако имате било какво прашање за нашите услуги. Може и да нè повикате ако ви треба помош за проблеми со греење, ладење или снабдување со вода. Без разлика дали ви требаат станбени или комерцијални услуги, нашите искусни специјалисти се подготвени да ви помагаат.

Следете нè на: