GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

  • Сретко Крстески 55, Гостивар, Северна Македонија
  • Понеделник-Сабота
    08:00 - 18:00
    Недела Затворено
close

Удобност во сите годишни времиња

За Нас

Глобал Терм е името на персонализираниот сектор за услуги за греење и ладење. Овој дел на компанијата е дизајниран да носи топлина во вашата просторија и да ви овозможи да се чувствувате удобно во просториите каде живеете.

Голбал Терм како свои услуги нуди продажба и инсталација на опрема за централно греење. Компанијата соработува со најпознатите светски брендови со цел да ви донесе висок квалитет и светски познати стандарди. Најпознатите брендови се: Грохе, ЕСА Комби, Сименс, Фероли, Уни Делта, ТДМ Брас, Еко Радиатор, Пестан и др. со над 6000 производи.

Квалитет и долгорочни услуги

Нашите предности

Со избирање на Глобал Терм вие правите долгорочни инвестиции и создавате удобни простории за живеење.

Служба за итни случаи 24/7

Бесплатни
проценки

Гаранција за ниски цени

Лиценцирани експерти

Брзи и доверливи одговори

Дали ви треба помош во врска со одржувањето на системот за
Ладење и Греење

Дали ви треба помош во врска со одржувањето на системот за
Ладење и Греење

Контактирајте нè – нашите техничари се подготвени да ви помогнат да го решите вашиот проблем.

Контактирајте нè – нашите техничари се подготвени да ви помогнат да го решите вашиот проблем.