GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

 • Сретко Крстески 55, Гостивар, Северна Македонија
 • Понеделник-Сабота
  08:00 - 18:00
  Недела Затворено
close

Греење

Инсталација на централно греење со квалитетни материјали и професионална работа. Гарантиран резултат со постојан успех.

Ладење

Освежете ја вашата просторија верувајќи во нашето долгогодишно искуство. Инсталирајте систем за ладење од вистински и квалитетни професионалци.

Снабдување со вода

Европски стандарди за инсталација на вода. Употреба на светски познати системи кои гарантираат долготрајни системи.

Удобност во сите годишни времиња

За Нас

Глобал Терм е името на персонализираниот сектор за услуги за греење и ладење. Овој дел на компанијата е дизајниран да носи топлина во вашата просторија и да ви овозможи да се чувствувате удобно во просториите каде живеете.

Голбал Терм како свои услуги нуди продажба и инсталација на опрема за централно греење. Компанијата соработува со најпознатите светски брендови со цел да ви донесе висок квалитет и светски познати стандарди. Најпознатите брендови се: Грохе, ЕСА Комби, Сименс, Фероли, Уни Делта, ТДМ Брас, Еко Радиатор, Пестан и др. со над 6000 производи.

Прочитајте повеќе

Квалитет и долгорочни услуги

Наши услуги

Изберете ја вашата услуга
 • Услуги за ладење
 • Услуги за греење

Air Conditioning

Air Conditioning

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Air Conditioner Repair

Air Conditioner Repair

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Duct Services

Duct Services

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Thermostats Installation

Thermostats Installation

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Maintenance

Maintenance

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Air Conditioning Repair

Air Conditioning Repair

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Heating Installation

Heating Installation

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Heating Repair

Heating Repair

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Furnaces

Furnaces

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Heat Pumps

Heat Pumps

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Ductwork Installation

Ductwork Installation

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Air Conditioner Repair

Air Conditioner Repair

Air conditioning is a fairly simple matter. An outside air conditioning unit, working in conjunction with the home’s furnace and air ducts, provides cool air to every room.

Ние сме најдобрите во нашата област

Зошто да не изберете нас

 • Ние веруваме во одржување на силни основни вредности

  Глобал Терм се стреми постојано да работи според истите стандарди со цел да ги задржи основните вредности што го разликуваат како една од најдобрите компании во земјата.

 • Секој клиент го третираме како семејство

  Секоја соработка со клиенти за нас е создавање нов партнер на кого ние им нудиме долгорочна доверба и партнерство.

 • Ние веруваме во поставување на повисоки стандарди

  Искуството од Швајцарија влијаеше врз нас да бидеме лидер во донесувањето нови стандарди во индустриите во кои работиме, така што сме познати како творци на високи стандарди во секоја активност.

Квалитетни брендови на кои им веруваме

Наши партнери